Lorem ipsum -közösségi dalszerző project

Az elmúlt két év nagy részében kórusunk is az online térbe kényszerült. De örömmel szeretném jelezni, hogy ennek ellenére sem szűntünk meg létezni, csak ideiglenesen „átalakultunk” :). Sőt, március elejétől újra elkezdtük a próbáinkat, és reményeink szerint tavasz végén újra találkozhatunk Önökkel egy koncert keretén belül.
De addig is szeretnénk egy különleges lehetőséget felajánlani, és kivételesen az Ön „aktív” közreműködését is kérni valamiben, – amennyiben lenne kedve ehhez. A következő hetekben, aki szeretne, részt vehet egy új kórusmű közös megírásának folyamatában.

Eljött közösségi dalszerző projektünk várva várt második fordulója! Az első körben a 2-es számú variáció nyerte el a szavazók nagy többségének tetszését, így zeneszerzőnk ezt a változatot fejtette tovább a most szavazásra bocsájtott két újabb (2.1 és 2.2 számú) folytatás formájában.

Az egyes változatok meghallgatásához, és a szavazáshoz katt a linkre: https://www.canva.com/design/DAE7ithJ0eo/view!

A linken keresztül elérhető infóoldalon ínyencek megtalálhatják az első körben „elbukott” változatot is 🙂 Komponáljuk tovább együtt ezt a már most is grandiózus kórusművet! Lorem ipsum! 🙂🎼

A szavazás több körben folyamatosan történik!


A projekt az EFVK Facebook-oldalán https://www.facebook.com/EFVK.Budapest is nyomonkövethető lesz, az első „fordulót” holnap (április 4-én) indítjuk.


Köszönjük, ha bekapcsolódik ebbe a zeneszerzői kísérletbe!

Cseri Zsófia és az EFVK

You may also like...