EFVK BARÁTI KÖR

baratikor_fejlecERKEL FERENC VEGYESKAR BARÁTI KÖR

ERKEL FERENC VEGYESKAR
tevékenységének bemutatása

Az Erkel Ferenc Vegyeskar újjáalakulását követoen 1997 óta működik jelenlegi formájában. A kórus célja az, hogy a különböző zenei stílusok kórusirodalmából minél több „értékálló” művet megtanuljon, és azokat hitelesen tolmácsolja a hazai és külföldi közönség számára. Emellett kiemelt feladatának tekinti a magyar kórusirodalom és kortárs zeneszerzőink műveinek népszerűsítését.

 Az Erkel Ferenc Vegyeskar eleven közösségi színtér, zenei szakmai műhely. Koncertjei és előadásai révén lehetőséget biztosít a zeneművészet iránt érdeklődőknek, hogy közelebbről is megismerkedhessenek különböző stílusú kórusművek üzeneteivel, zeneszerzői szándékaival.

 

BARÁTI KÖR PROGRAM

Számos kulturális programunk (Szinkópa Vegyeskar Találkozó, Kulissza-koncertek) mellett a Baráti Kör létrehozásával is a kulturális értékek megörzése a célunk, melyhez azonban nem kis mértékű befektetésre is szükség van: időre, energiára, pénzre.

A kimagasló teljesítményeket és programokat Ön is bizonyára nagyra becsüli, ezért az EFVK Baráti Körhöz való csatlakozásával olyan kezdeményezés mellé állhat, amely segíti a kórus minél magasabb színvonalú eloadásainak megvalósulását. A Baráti Kör tagjai pártoló csomagok megváltásával különböző mértékben támogathatják munkánkat.

valaszto_vonal

Fortissimo

Az Erkel Ferenc Vegyeskar Szinkópa Vegyeskari Találkozójának pártolói csomagja. Ahhoz, hogy ez az országban egyedülálló és szakmailag magas színvonalú rendezvényünk minden évben megvalósulhasson, lehetőség van a program költségeinek támogatására. 2016. április 2-án 5. alkalommal rendezzük meg a Szinkópát. A Fortissimo pártolói csomag megváltásával az V. Szinkópa Vegyeskari Találkozóhoz szükséges anyagi feltételek megteremtéséhez járulhat hozzá.

Értéke: 10.000 Ft-tól

A pártoló csomag tartalmazza:

Cég esetében:

  •  a Szinkópa programfüzetében és online felületén szponzorként feltüntetjük
  •  molinó vagy roll-up kihelyezésével reklámozzuk

Magánszemély esetén:

  • díszvendégként +1 fővel várjuk a rendezvényre
  •  Kedvezményt biztosítunk koncertjeinkre (jegy – és CD vásárlási kedvezmény)
  • “Első sor lehetőség” , támogatóinknak kiemelt helyet biztosítunk koncertjeinken
  • a “Kóruséneklés Támogatója” címet hirdetheti saját felületén.

valaszto_vonal

Forte

A kórus hazai koncertjeit, programjait támogató csomag, amellyel hozzájárulhat a kórus munkájához kapcsolódó költségekhez.
Értéke: 5.000 Ft- 9.999 Ft

A pártoló csomag tartalmazza:

  • Kedvezményt biztosítunk koncertjeinkre (jegy – és CD vásárlási kedvezmény)
  • Meglepetéscsomag a kórustól

valaszto_vonalPiano

A kórus hazai koncertjeit, programjait támogató csomag, amellyel hozzájárulhat a kórus munkájához kapcsolódó költségekhez.

Értéke: 1.000 Ft-4.999 Ft

Meglepetéscsomag a kórustól.

valaszto_vonal
Kérjük, hogy amennyiben szeretne csatlakozni az EFVK Baráti Körhöz, jelentkezzen nálunk, hogy átadhassuk személyre szóló, egy évig érvényes Baráti Kör kártyáját.

A jelentkezés módja:

baratikor_lablec