Záróakkord – Filmpremier és háttérbeszélgetés – 2021.12.21.

Premier filmvetítéssel egybekötött megemlékezésre hívunk minden kedves érdeklődőt Kocsár Miklós zeneszerző 88. születésnapján, 2021. december 21-én 19 órára, az Erkel Ferenc Vegyeskar Youtube csatornájára!

Kocsár Miklós zeneszerzőre születésnapján egy az utolsó kórusművéről készült film bemutatójával emlékezünk.

A Záróakkord Kocsár Miklós Miserere című, az Erkel Ferenc Vegyeskarnak ajánlott, utolsó kórusművének stúdiófelvételén készült. A film betekintést enged a hangfelvétel elkészítésének folyamatába, és megismerkedhetünk általa a szerző feleségének, Herboly Ildikónak, Tóth Péter zeneszerzőnek és a művet bemutató Erkel Ferenc Vegyeskar karnagyának, Cseri Zsófiának a szerzőhöz és a darabhoz kötődő személyes gondolataival.

A vetítést követően online beszélgetésre várjuk az érdeklődőket, melynek során találkozhatnak a film szereplőivel és kérdéseiket is feltehetik nekik.


A premiervetítés időpontja:
2021. december 21. 19:00

A premier Youtube linkje:
https://youtu.be/1OxWQ-vp4Po


Az online beszélgetés kezdésének időpontja:
közvetlenül a filmvetítést után, terv szerint 19:25

Az online beszélgetés elérhető ezen a Zoom linken.

A premier megtekintésére lehetőség lesz a beszélgetéshez létrehozott Zoom szobában is, moderátori közreműködéssel. Ehhez lépjen be az online beszélgetés Zoom szobájába a fenti linken, és csatlakozzon a beszélgetéshez kb. 5-10 perccel a premiervetítés kezdete előtt!


Facebook esemény linkje:

https://www.facebook.com/events/224858713109881


You may also like...